Politika privatnosti

Politika privatnosti se odnosi samo na Radiostanice.rs potrošače i korisnike naših onlajn usluga.
Radiostanice.rs radi da obezbedi i čuva Vašu privatnost dok koristite naše usluge. Zbog toga imamo politiku kojoj je cilj briga o tome kako će Vaši podaci biti obrađeni i zaštićeni. Bilo koje izmene politike privatnosti sa naše strane mogu se naći tako što ćete nas posetiti onlajn.

Kako koristimo Vaše lične podakte?

Pružajući nam Vaše lične podatke, pristajete na to da koristimo prikupljene podatke sa ciljem da ispunimo naše obaveze prema Vama i pružimo Vam uslugu koju očekujete. Zadržaćemo Vaše podatke koliko je neophodno da izvršimo usluge namenjene Vama ili koliko smo u zakonskoj obavezi. Posle toga, Vaši lični podaci biće obrisani. Ne možemo ukloniti Vaše podatke ukoliko je neophodno pravno čuvanje podataka, kao što su računovodstvena pravila ili kada postoje druge pravne osnove da se podaci sačuvaju, kao što je tekući ugovorni odnos.

Opšta regulativa o zaštiti podatka o ličnosti (GDPR)

U Evropskom ekonomskom prostoru (EEP) mi Vam samo prikazujemo nepersonalizovane oglase. Ovi oglasi nisu zasnovani na Vašem prethodnom ponašanju i ne koriste “kolačiće” za tagetiranje oglasa.

Koja su Vaša prava?

Imate prava da zatražite informacije o ličnim podacima kojim raslplažemo o Vama. Ako su podaci netačni, nepotpuni ili nerelevantni, možete zatražiti da se informacija ispravi ili ukloni. Imate pravo da, na godišnjem nivou, zahtevate pisanu dokumentaciju o ličnim podacima koje mi posedujemo o Vama u našim fajlovima o nalozima. Da biste podneli zahtev za ovaj dokument, molim Vas pišite nam na korisničkom servisu Radiostanice.rs. Možete povući Vaš pristanak da koristimo Vaše podatke za marketinške svrhe (npr. za slanje kataloga, njuzletera ili ponuda) u svakom trenutku.

Ko ima pristup podacima?

Nikada ne prosleđujemo, prodajemo ili razmenjujemo Vaše podatke trećoj strani za svrhu marketinga izvan Radiostanice.rs Grupe.

Kako štitimo Vaše podatke?

Preduzeli smo tehničke i organizacione mere da zaštitimo Vaše podatke od gubitka, manipulacije, neovlašćenog pristupa, itd. Neprestano unapređujemo naše sigurnosne mere u skladu sa tehnološkim napretkom i razvojem. Na Radiostanice.rs štitimo Vaše podatke koristeći kriptovanje. Secure Sockets Layer (SSL) je funkcija koja kriptuje sve informacije poslate između prodavca i kupca.

“Kolačići”

“Kolačić” je mali tekstualni fajl koji je sačuvan i, tokom narednih poseta, ponovo aktiviran sa Vašeg kompjutera ili mobilnog uređaja. Radiostanice.rs koristi “kolačiće” da unapredi i pojednostavi Vašu posetu. Ne koristimo “kolačiće” za skladištenje ličnih informacija ili njihovo otkrivanje trećim licima.

Postoje dve vrste “kolačića”: trajni i privremeni (“kolačići” po sesiji). Trajni “kolačići” su sačuvani kao fajl na Vašem kompjuteru ili mobilnom uređaju, ne više od 12 meseci. “Kolačići” po sesiji su trenutno skladišteni i nestaju kada završite sesiju u pretraživaču. Koristimo trajne “kolačiće” da skladištimo Vaš izbor početne strane i detalja, ako izaberete “Zapamti me” kada se prijavite.

Lako možete izbrisati “kolačiće” sa Vašeg komjutera ili mobilnog uređaja koristeći Vaš pretraživač. Za uputsva kako da upravljate i obrišete “kolačiće”, molimo Vas, pogledajte pod “Pomoć” u Vašem pretraživaču. Možete izabrati da onemogućite “kolačiće” ili da dobijete obaveštenje svaki put kada se novi “kolačić” pošalje na Vaš komjuter ili mobili uređaj. Ako odlučite da onemogućite “kolačiće”, imajte u vidu da nećete moći da iskoristite sve naše karakteristike.

“Kolačići” od strane trećih lica

Koristimo “kolačiće” od strane trećih lica da prikupimo statistiku skupljenu iz analitičkih alata kao što su Facebook, Google AdSense, Google Analytics, Google+ i Twitter. “Kolačići” koji se koriste su, takođe, stalni i privremeni (“kolačići” po sesiji). Trajni “kolačići” se čuvaju na Vašem kompjuteru ili mobilnom uređaju ne duže od 24. meseca.

Linkovi

Radiostanice.rs može sadržati linkove koji vode ka drugim veb-sajtovima koji nisu pod našim nadzorom. Ne možemo prihvatiti bilo kakvu odgovornost za zaštitu privatnosti ili sadžaj ovih veb-sajtova, ali nudimo ove linkove da bi olakšali našim posetiocima da nađu više informacija o specifičnoj temi.

Kopirajt

Sadržaj ovog veb-sajta je zaštićen kopirajtom i vlasništvo je Radiostanice.rs.

Treća lica za kao obrađivači podataka

Radiostanice.rs jedino koristi treća lica kao obrađivače koja su u skladu sa Opštom regulativom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR) i za svaku obradu od strane trećih lica koriste Sporazum o obradi podataka (DPA).